Pariserbrot gefullt mit grunen Pesto en Mozzarella
Stokbrood gevuld met groene Pesto en Mozzarella
Champignon in Knuspermantel
Gefrituurde champignons in een krokant jasje met huisgemaakte knoflooksaus
Jacobsmuscheln heiß gebraten auf Reisnudeln mit Fenchel und Pernod Soße
Heet gebakken op rijst noedels en venkel met Pernodsaus
Carpaccio von Rind mit Truffel Soße
Carpaccio met Truffelsaus, rucola en pijnboompitten
Zwiebelsuppe
Ootmarsumse uiensoep met een kaascrouton.
Französische Fischsuppe
De lekkerste rijk gevulde vissoep uit Marseille.
Bauerngemüse Suppe
Groentesoep
Gedunstete Kalbsbacke mit knusprigem Suss-Sauer-Soße
Met twee krokante scampi's en zoet-zure-sesamsaus
Mit Spinat & Ricotta gefullte Ravioli auf Ratatouille mit Tomatensoße
Gevuld met spinazie & ricotta op Ratatouille met tomatensaus
Tempura Scampi mit Suss-Sauer-Sesam Soße
Met rijst noedels en zoet-zure-sesamsaus
Satè von Schweinefilet mit Erdnussbutter Soße
Heerlijke varkenshaas satè met kroepoek en atjar
Spare Ribs mit BBQ Soße
Spare ribs afgelakt met onze geheime BBQ saus.
Schnitzel mit Champignon, Zwiebeln und Speck
Krokant gebakken schnitzel met een garnituur van aardappel, champignons, ui en spek.
Rib Eye von Kalb mit Krauterbutter
Gegrilde Kalfs Rib Eye
Entenbrust mit Orangen Sosse
Gegrilde eendenborst met sinaasappelsaus
Rinderfilet mit Rotwein-Zwiebel Soße
Tournedos met rodewijn-uiensaus
- Suplement Ganzenlever €7,75
- Suplement 3 Tempura Scampi €7,75
Lammkeule mit Honig Thymian Soße
Lamsschenkel van de gril met honing-tijmsaus
Zalmfilet mit Hollandaisse
Gebakken met hollandaissesaus
Reisnudeln mit Gemüse, Nüssen und Suss-Sauer-Sesam Soße
Rijst noedels met groente, noten en zoet-zure-sesamsaus
Dreierlei von Fisch
Van dagverse vis
met vanille ijs
Warme omgekeerde appel/caramel taart met vanille ijs.
Met 4 soorten Franse kaas